Wim Gravemaker de nr.3 van afgelopen seizoen is dit jaar kampioen geworden met 21 punten uit 31 wedstrijden. Door de afzegging van Jan kon Wim 1 ronde voor het einde niet meer achterhaald worden. Wim van harte gefeliciteerd met je kampioenschap!

De 2e plaats met een gelijk aantal punten dan Wim maar met 2 wedstrijden meer gespeeld, is ditmaal voor Jan Burggraaf, na 2 kampioenschappen op rij moet Jan dit seizoen genoegen nemen met zilver!

De 3e plaats is voor wedstrijdleider Gerard Swier, mede door zijn sociale inslag o.a. 3x oneven en zijn mooie laatste overwinning op Ronald was goed voor het brons!

Nr.4 Nikolay Drel is remise koning geworden (16x),Nikolay heeft een goed seizoen achter de rug met  o.a. mooie overwinningen op Wim Laurens en Stefan.

Nr.5 Rob Buschman is zijn kroon kwijt aan Nikolay, met 15 remises kwam hij er net 1 tekort!

Nr.6 Richard Dietvors heeft met 12 overwinningen weer een uitstekend seizoen achter de rug, door drukte met de verbouwing thuis viel hij net buiten de prijzen!

Nr.7 Gijsbert de Bock heeft dit seizoen de Pechprijs gewonnen, in de laatste ronde kon hij zijn 3e plaats veilig stellen door te winnen van Wim Dijkman, hij liet zich echter onnodig op een verschrikkelijke manier mat zetten door het paard van Wim! Koek koek!

Nr.8 Ouker de Jong de man die al meer dan 50 jaar lid is, liet de laatste ronde Cees Heeremans naar lucht happen. Ouker heeft een goed seizoen gespeeld in totaal 8x gewonnen o.a. tegen Wim Gravemaker, daarnaast is hij het meeste geweest van allemaal!

Nr.9 Wim Laurens Gravemaker duurde het seizoen net tekort, maar leuk dat een speler van het 1e met Groep 2 mee doet!

Nr.10 Ozden Tuna heeft dit seizoen de Aanmoedigingsprijs gewonnen, zijn enorme wil om te presteren werkt aanstekelijk, hij heeft ook een nieuw notitieboekje aangeschaft met zijn meest memorabele partijen. Het begon goed met 12 zetten tegen Martin, maar in april won hij 4 partijen op rij.  Nr. 11 Stefan Fokkink had een bliksem start met 3 uit 3 tegen Rob de Roode, Jan en Hans toch had hij niet de inspiratie om dat een heel seizoen lang vol te houden.

Nr.12 Wim Dijkman heeft net als Ozden een enorme drive vooral in een bepaalde wedstrijden kan hij zich helemaal opladen, (vraag maar aan Gijsbert) ook voor de bond heeft Wim het goed gedaan. Nr. 13 Nico Schumacher heeft een prima seizoen gespeeld en begint zich naast het schaken steeds meer toe te leggen op het darten.

Nr.14 Ouger Baron heeft de prijs van de meest Spectaculaire partij gewonnen, zijn overwinning op Stefan met meer dan 443 elo verschil gaf de doorslag.

Nr.15 Martin Bender heeft de de prijs gewonnen voor het grootste Talent, Martin begint steeds beter door te krijgen waar het spelletje omdraait ook Gijsbert, Nikolay en Ozden kunnen dat beamen.

Nr.16 Leo Kruisselbrink heeft zich ook goed ontwikkeld dit seizoen en was bij Tata en van de grootste smaakmakers, nu nog even concentreren op het eindspel.

Nr.17 Rob van Zwieten ging gaande weg het seizoen steeds beter spelen, jammer dat het tennisseizoen weer was begonnen.

Nr.18 Rob de Roode liet zit seizoen door zijn lessen aan de senioren voornamelijk anderen beter spelen, dit is ook duidelijk te merken in hun resultaten, Rob onze dank is zeer groot!!

Nr.19 Martijn de Roode heeft jammer genoeg wat weinig gespeeld, maar met Henk niet mee gerekend het hoogste rating van allemaal!

Nr.20 Ivan Ivanov is weer begonnen na een aantal schaakloze jaren, hij begon rustig met een aantal remises, om daarna steeds meer buigen of barsten partijen te spelen, jammer dat hij zoveel moet werken op de dinsdagavonden.

Nr.21 Ronald Hoeksta de meest onberekenbare speler en mijn grote voorbeeld, speelde zijn laatste wedstrijd tegen mij onherkenbaar schaak, met Paard e7 en Ld8 als er een 9e rij was geweest had hij die waarschijnlijk ook gebruikt. Kop op Ronald dat willen we niet meer zien.

Nr.22 Ger Kemper begon goed, schaatste toen een scheve schaats om vervolgens met 3 uit 4 te eindigen.

Nr.23 Cees Heeremans heeft zijn plezier weer terug in het schaken, op de laatste partij na dan toen zag Cees het even niet meer zitten.

Nr.24 Hans Kors door de verhuizing dichter bij gaan wonen, maar toch nog net even te ver weg.

Nr.25 Vincent van der Eynde hadden we al opgegeven tot hij afgelopen dinsdag ineens weer in de speelzaal verscheen, in Wim Laurens vond hij een gelijkwaardige tegenstander hij verloor net over negenen.

Nr.26 Henk Swier heeft alleen de laatste 2 wedstrijden mee gespeeld tegen oud kampioen Jan werd het  remise en tegen de nieuwe kampioen Wim wist hij knap te winnen!

Nr.27 Cees Hollaar heeft de Ratingprijs gewonnen met + 135 de grootste tegenstander van Cees is de tijd, maar schaken kan hij, gefeliciteerd!

Nr.28 Dirk de Waal ik zou haast zeggen kwam zag en overwon, hij heeft nog geen enkele partij op de club verloren!

Nr.29 Piet Lanser heeft de Poedelprijs gewonnen, voor Piet geldt dat de aanhouder wint!

Nr.30 Wim Geels we hopen hem in de zomercompetitie weer te zien.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor alle hulp en medewerking die ik afgelopen seizoen heb mogen ontvangen, ook mochten we een nieuw record noteren 12 tafels!

De Zomercompetitie begint as dinsdag 4 juni om 20.00 uur 25 p.p.p.p. 3 potjes op 1 avond, ik ga om 20.00 uur indelen, mocht je iets later zijn geef dan alvast door dat je komt dan wordt je ingedeeld.

Vr.groet Gerard Swier