De Zomercompetitie is afgelopen dinsdag weer van start gegaan voor IEDEREEN die daar zin in heeft. Drie potjes op een avond van 25 min. p.p.p.p. met de volgende regels, er hoeft niet genoteerd te worden, aan raken is zetten en de Koning mag geslagen worden! Er zijn geen bye's, oneven is wel een punt. Er hoeft ook niet afgeschreven te worden iedereen die er om 20.00 uur of eerder is wordt gelijk ingedeeld, ook is het mogelijk om maar 1 of 2 potjes te spelen.

Martijn de Roode gaat samen met Ger Kemper ongeslagen aan kop 3-3!!

Richard Dietvors en Ivan Ivanov waren ook lekker op dreef met 2,5 uit 3.

In de eerste ronde leek het erop dat Wim Dijkman een oneven had, maar gelukkig kwam Stefan Fokkink nog aan gelopen. Wim had Stefan helemaal overspeelt en had een mat in 2 op zijn schoen!!! Hij zag het niet, nog niets aan de hand want hij stond heel goed, maar tot overmaat van ramp blundert hij ook nog een stuk weg en verliest nog!! In de ronde 2 stond hij een Toren voor tegen Outger, ook deze wist hij te verliezen! De laatste wedstrijd was Willlem tegen Gerard Swier helemaal van slag, hij gaf in 5 zetten zijn Loper weg en op de 11de zet zijn Dame. Op het einde van de partij pakte Willem mijn Dame om zichzelf mat te zetten, dat had hij weer wel goed gezien. Willem verkondigde dat hij volgende week weer gewoon van de partij is! Klasse Wim!

We spelen tot dinsdag 25 juni, dus nog maar 3 rondes voor de Zomervakantie!

Bij clubcompetitie kan men onder Zomercompetitie de stand zien!

Ik wil hierbij Dave Looijer en Sjoerd Haver nog feliciteren met het behalen van hun trainers-diploma! Proficiat!